A

villamos tervezés és kivitelezés során mindig a legkorszerűbb elemekkel dolgozunk, szem előtt tartva az Önök elképzeléseit, és szabványosított elemeit. A tervezés során kiemelt cél, hogy a műszaki megfelelőség és a költséghatékonyság mellett az energiatakarékosságra és a villamos szekrények hőháztartása is ügyeljünk. A célunk hosszú élettartamú, megbízható villamos berendezések létrehozása.

A célgépeink, a szerelősoraink tervezése során a gépészeti részlegünk szoros együttműködésben dolgozik a villamos tervezőkkel és a programozókkal. A 3D gépész terveink tartalmazzák a villamos rendszer kialakítását is, így lehetőség van hőtani vizsgálatok elvégzésére, valamint a leginkább helytakarékos kialakítás megtalálására is. A villamos tervezés szintén PDM (Product Data Managment) alapokon nyugszik, így ez hasonlóan rugalmasan és egyszerűen követhető a kivitelezés folyamata, mint a gépészeti terveké.

Programozóink a PLC nyelvek mellett jártasak a különböző kamerás rendszerek, frekvenciaváltók, hajtásvezérlések, HMI-k és buszrendszerek paraméterezésben és programozásában is.

A fő profilunk mellett vállaljuk villamos szekrények tervezését, kivitelezését, javítását, funkcióbővítését, valamint egyszerű relés vezérlésű gépek korszerű PLC-s vezérlésűvé történő átalakítását is.