Kedvezményezett neve: simpLogic Mérnök Iroda Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Eszközbeszerzés és technológiai fejlesztés a simpLogic Kft. számára

Szerződött támogatás összege: 9 999 999 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 56.97 %

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretein belül az alábbi listában szereplő elemeket tervezzük megvalósítani. Úgy véljük, hogy ezen fejlesztések által elősegíthető a simpLogic Kft. technológiai fejlődése.

  • HAAS TL-1 szerszámeszterga gép beszerzése:

A simpLogic Kft. a Vevői számára még nagyobb rugalmasságot és gyorsabb kiszolgálást szeretne biztosítani, mind a tervezés, mind a gyártás gyorsán. Célunk, hogy az eddigi beszállítói partnerekre épülő egyedi alkatrészgyártás, házon belül készüljön és hosszútávon az általunk tervezett gépek minden alkatrészét magunk gyártsuk. Ennek a legfontosabb lépése egy nagy teljesítményű szerszámeszterga gép beszerzése. A kiválasztott eszköz minden szempontból megfelel a simpLogic Kft. elvárásainak. Ezzel az eszközzel a cég egyrészt a tervezői tevékenységét is erősítené, mivel gyorsabb lenne a prototípusok készítése, másrészt a saját gyártású eszközök vonalát is erősítené. Mind költségoldalon, mind hatékonyságban szignifikáns növekedés érhető el, ha a jelenlegi beszállítói hálózat helyett inkább saját gyártású alkatrészeket használhatna a cég.

  • Excel képzés – (1 fő munkavállalónak):

A simpLogic Kft. napi szinten áll kapcsolatban megrendelőkkel, beszállítókkal és alvállalkozókkal. Az árajánlatok kalkulálása és küldése a napi ügyvitel része. Ezért tartjuk fontosnak, hogy az ügyvezetés jobban megismerje a legnépszerűbb táblázatkezelő szoftver használatát. Az Excel hatékony használata által gyorsabban készíthetőek árajánlatok, illetve a költség és bevételoldali tételek követése is egyszerűbbé válik.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.06.30.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-05216

infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ERFA


A kedvezményezett neve: simpLogic Mérnök Iroda Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Eszközbeszerzés és technológiai fejlesztés a simpLogic Kft. számára

A szerződött támogatás összege: 25 244 386 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 70 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretein belül az alábbi listában szereplő elemeket tervezzük megvalósítani. Úgy véljük, hogy ezek a fejlesztések által elősegíthető a simpLogic Kft. technológiai fejlődése.

A projekt keretein belül az alábbi eszközök kerülnek beszerzésre:

1.            Bomar Easycut 275.230 DG szalagfűrészgép (1 db)

2.            HAAS – CNC vezérlésű megmunkáló központ VF-2SSYT-EU (1 db)

3.            IES SCB 7,5-10-270 olajkenéses, fix fordulatszámú csavarkompresszor (1 db)

Továbbá 1 fő munkavállaló MS Excel ismeretek képzésen is részt fog venni. Az eszközbeszerzésen és a képzésen felül üzleti felhőszolgáltatás igénybevételére is sor kerül. 

A beszerzendő eszközök, gépek hozzájárulnak ahhoz, hogy a vállalkozás szolgáltatásait pontosabban, költséghatékonyabban és magasabb színvonalon tudja nyújtani, ezáltal nagyobb versenyelőnyt szerezhet a piacon. Valamint a képzés hozzájárul ahhoz, hogy a háttérmunkák is gördülékenyebben mehessenek.

A beruházásnak köszönhetően a vállalkozás hatékonyabbá és eredményesebbé tud válni.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.10.22.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.16-22-2023-00419