Csapatunk tagjai mind hasonlóképp kezdték. Először csak a villanyvasutat szedtük apró alkatrészekre, majd néhány évvel később, amikor már az összerakással sem volt gond, ki-ki az első munkahelyének egyikén végleg megfertőződött az automatizálás szeretetével. Legkülönbözőbb helyeken szerzett tapasztalatainkat és tudásunkat egyesítettük annak érdekében, hogy létrehozzuk a simpLogic Mérnökirodát. A szenvedélyünk, az érdeklődésünk a régi, a precizitás, a komplexitás, amivel berendezéseinket elkészítjük, már új szinteken jár. Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek mindazt, amiért nap, mint nap szívesen dolgozunk!

Tervezés

Magas szintű mechatronikai tervezés az egyszerűbb készülékektől a komplett gyártósorokig. Testreszabott konstrukciók – az igények szerint – az ajánlati koncepciótól a kulcsrakész megoldásokig.

Méretezés

Berendezések, alkatrészek szilárdsági méretezése, végeselemes modellezése. Kinematikai számítások és vizsgálatok. Gyártástervezés, szimuláció, egyedi prototípusok elkészítése és tesztelése.

Villamosság

Komplett elektromos rendszerek tervezése. Vezérlések fejlesztése, PLC programozás, villamos szekrények kivitelezése, felújítása, korszerűsítése és továbbfejlesztése.

Gyártás

A megrendelt célgépek teljeskörű gyártása, tesztelése, üzembe-helyezése és karbantartása mellett meglévő tervek minőségi kivitelezése, régi berendezések modernizálása funkcióbővítése.